Sa vajad

400 g tursafileed

100 g lõhefileed

1 šalottsibul, peeneks hakitud

värsket merevetikat, nii palju, kui sulle sobib, võid kasutada ka wakame’t, u 20% kalakogusest

1 punane paprika, peeneks hakitud

½ värsket tšillit, peeneks hakitud

1 tl tšillisoola

1 tl magic curry maitseainet

50 g seesamiseemneid

50 g polentat

2 muna

Lõika kala 2 x 2 cm kuubikuteks ja pane suurde kannmikserisse. Blenderda, kuni hakkab muutuma hakklihaks, siis lisa merevetikas, hakitud sibul ja kaks muna.

Vala hakklihasegu kaussi, sega juurde tšilli, hakitud paprika ja vormi massist paksud koogid. Küpseta need väikesed koogid mõlemalt poolt 2 minutit. Aseta alusele, raputa üle seesamiseemnetega ja polentaga ning pane ahju 160 kraadi juurde 4 minutiks.

 

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Lisa kommentaar Kalakoogid


*


Kommentaare *

Please verify the reCaptcha field

This field is required