Sa vajad

12 muna

2 dl piima

sool ja pipar

või praadimiseks

tuhksuhkur

Täidis

50 g roosuhkrut

1 vanillikaun

200 g maasikaid

Sulata roosuhkur pannil koos vanillikauna sisuga. Lõika maasikad neljaks ja prae neid suhkrus, kuni nad on muutunud heledaks karamelliks. Kalla maasikad ja karamell vaagnale ja lase jahtuda.

Tee 4 omletti. Võta maasikad karamellkastmest välja ja aseta nad omleti keskele ning pane omlett keskelt kokku.

Serveerimisel kalla karamellkaste omlettide ümber ning raputa omletid üle tuhksuhkru ühtlase kihiga ja karamelliseeri gaasipõletiga. Kui gaasipõletit ei ole, võib seda teha ahjus grilli all, aga siis tuleb seda teha vahetult enne serveerimist.

Kaunista võimalusel vanillikaunaga.