Karamelliseeritud ananassiomlett rummi-rosinakastmes


  • Bj04 Karamelliseret Ananas
Hinda:  ( )


  Prindi retsept

Sa vajad

1 ananass

1 vanillikaun

150 g roosuhkrut

4 muna

1 dl rummi

50 g rosinaid

Koori ananass, lõika see 1 cm paksusteks viiludeks ja lõika südamik välja. Kraabi vanillikauna sisu välja ja sega see 50 g roosuhkruga. Pane segu pannile ja lase suhkrul sulada, ilma et see pruunistuks. Prae ananassiviile suhkrus, kuni nad on õrnalt kuldsed. Pane viilud kuumuskindlale alusele, vahusta 4 muna ja vala need ananassidele peale. Küpseta ahjus 175° juures umbes 20 minutit. Raputa peale 50g roosuhkrut ja karamelliseeri ahjus grilli all, kuni ülemine osa on kuldpruun.

Keeda rummi ja rosinaid 50 g roosuhkruga kuni suhkur on lahustunud.

Serveeri ananassimagustoitu soojalt, kõrvale vala rummi-rosinakastet.